Päivä Pohjoinen Teollisuus messujen jälkeen...


Ilmastonmuutos on yksi suurimmista globaaleista haasteista, joihin meidän on vastattava ja yritykset ovat avainasemassa tässä asiassa. 

Yritykset ovatkin alkaneet kiinnittää yhä enemmän huomiota ympäristövaikutuksiin ja aidosti haluavat siirtyä kohti kestävämpää liiketoimintaa. Yksi haaste, jonka monet yritykset kuitenkin kohtaavat on, että toimet leimataan helposti  “viherpesuksi”, jossa yritys vain antaisi vaikutelman, että se on ympäristöystävällinen, vaikka se ei epäilijöiden mielestä ole tehnyt tarpeeksi konkreettisia toimenpiteitä.

Tehokkaat etätyökalut, kuten Realwear ja VSight, ovat matalalla kynnyksellä nopeasti käyttöönotettavia työkaluja, joiden avulla yritykset voivat siirtyä “viherpesusta” käytännön toimenpiteisiin. Ja toiminnan vaikutukset on lisäksi helppo todentaa epäilijöille.

Realwear hands-free tablettia yhdessä VSight Remote -ohjelmiston kanssa voidaan käyttää vaativimpaan etätukeen ja etäkoulutukseen, jolloin esim. lentomatkat ja niihin liittyvät hiilidioksidipäästöt voidaan minimoida. Tämän lisäksi nämä työkalut voivat parantaa yrityksen toiminnan tehokkuutta eksponentiaalisesti, kun yksi spesialisti voi tarjota tukea useille tiimeille eri puolille maapalloa yhtä aikaa tarvitsematta itse matkustaa minnekään. 

Tässä on teemaan liittyvä mielenkiintoinen laskelma VSight:in sivuilta löytyvällä ROI laskurilla https://vsight.io/roi-calculator/ :

Asetin seuraavat laskentaparametrit

  • Number of Field operators per year: 10
  • Average distance travelled per operation (km) 3000
  • Average time spent per operation (hourly) 48
  • Monthly salary of the worker € 3000
  • Average cost per site visit € 3000

Tulokset:

  • Total savings € 28 512
  • Time saved (hour) 322
  • Trees saved 7
  • Carbon emission savings 1 200 000

Laske kuinka paljon teidän yritys voisi säästää!

Etätukeen ja etäkoulutukseen tarkoitetut työkalut, kuten Realwear hands-free tablet yhdessä VSight Remote -ohjelmiston kanssa, voivat siis auttaa yrityksiä vähentämään hiilidioksidipäästöjään. Samalla ne voivat parantaa tehokkuutta ja mahdollistavat aivan uusia tapoja työskennellä monikansallisten tiimien kanssa eri puolilla maailmaa.

Jos teema kiinnostaa, niin otappa yhteyttä!

-Ari

Categories:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate page »