VSight Remote vuosilisenssit nyt alkaen 1175,00 € alv 0% ! Sulje tämä banneri oikealta ->

Tällä sivulla voit tutustua digitaalisten kaksosten moniin mahdollisuuksiin. Malleja voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten markkinointiin, uusien työntekijöiden perehdytykseen, teknisten dokumenttien ja työohjeiden jakamiseen, tarkastuskierrosten ohjeistamiseen, turvallisuuskoulutuksiin jne. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Palveluni kattaa nopean ja edullisen mallin kuvaamisen, editoinnin, sisällön lisäämisen malliin ja käyttöönoton.
Sivun lopussa kerron lisää kaksosten mahdollisista käyttökohteista.


Ohje:

Klikkaa kuvaa niin pääset malliin. Malli toimii PC ja mobiililaitteissa.

Oikeassa alareunassa on kokonäytön tilan painike, jota klikkaamalla näet mallin parhaiten. Vieressä on myös VR-lasimoodin painike.

Voit edetä mallissa klikkailemalla hiirellä lattiaan tai nuolinäppäimillä haluamaasi suuntaan. Ylös alas ja sivulle voit katsella hiirellä vetämällä.

Mallissa on erilaista informaatiota sisältäviä klikattavia tageja, joita tutkimalla saat tietoa mm. laitteen toiminnasta, huollosta sekä turvallisuuteen liittyvistä asioista. Vasemman yläkulman suurennuslasilla voit hakea mallista haluamiasi tietoja.


Koe digitaalisen kaksosen monet mahdollisuudet!

Digitaalinen kaksonen laitteesta tai ympäristöstä on nykytekniikalla mahdollista toteuttaa nopeasti ja edullisesti.

Katso viereisestä videosta esimerkkejä, kuinka voit yhdistää digitaaliseen kaksoseen erilaista mediaa ja jopa liikkua digitaalisten kaksosten välillä!

Alla on malleja joissa voit kokeilla itse eri toimintoja.


Ensihoidon

uusi sukupolvi

Minulla on ollut suuri ilo olla mukana toteuttamassa erittäin onnistunutta Pohjois-Savon TE-palvelujen, Edutec Oy:n ja Osuman järjestämää RekryKoulutusta Profile Vehicles Oy:ssä Iisalmessa. Tämän Profile Savior mallin toteutin koulutuksen yhteydessä rekrytoitavien nuorten ammattilaisten kanssa osana heidän perehdytyskoulutusta. Kiitokset erittäin motivoituneille oppilaille mallin sisällön tuotannosta 😊 .
Ja erityiset kiitokset myös edellä mainituille kumppaneille, jotka mahdollistivat ennakkoluulottomalla asenteella uusien opetusmenetelmien kokeiluja 👍
Klikkaamalla mallia pääsette tutkimaan uusinta ambulanssitekniikka sisältä ja ulkoa.


Tieto on Rahaa

Automatisoitu Q-Robot näytteenottorobotti ottaa luotettavan ja edustavan näytteen jokaisesta saapuvasta raaka-ainekuormasta nopeasti ennen sen purkamista. Näytteenotto toimii saumattomasti useiden erilaisten kiinteiden ja murskattujen materiaalien kanssa.

Laitteisto kairaa useita näytteitä satunnaisesti valituista pisteistä ja syvyyksistä, ja yhdistää ne edustavaksi näytteeksi koko kuormasta. Toimintaperiaate määräytyy aina kulloinkin kyseessä olevan toimialan vaatimusten perusteella. Esimerkiksi voimalaitosteollisuudessa Q-Robot seuraa kiinteän biopolttoaineen näytteenoton ja näytteiden käsittelyn standardeja EN ISO 18135 ja EN ISO 14780.

Kainuun ammattiopiston hyötyajoneuvotekniikan opetustilat

Kainuun ammattiopistolla on järjestetty hyötyajoneuvotekniikan koulutuksia vuodesta 2010 alkaen. Tiloista löydät useita erilaisia oppimisympäristöjä ja laitteita. Opetettavan teeman mukaan sisälle otetaan erilaista asiaan liittyvää kalustoa. Menemällä ulko-oven luokse voit klikata linkistä toisiin sivuillani esillä oleviin tiloihin.

Digitaalisten kaksosten käyttökohteita

Digitaalisia kaksosia voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten markkinointiin, asiakaskoulutuksiin, uusien työntekijöiden perehdytykseen, teknisten dokumenttien ja työohjeiden jakamiseen, tarkastuskierrosten ohjeistamiseen, turvallisuuskoulutuksiin jne. 

Digitaalisiin kaksosiin voi liittää tekstiä, kuvia, videoita ja URL linkkejä.

Tässä muutamia keskeisiä etuja:

Työturvallisuus ja koulutus: 

Digitaalisen kaksosen avulla voitte linkittää työturvallisuuskoulutusmateriaaleja, perehdytys oppaita ja työnopastus videoita suoraan teidän koneiden ja tilojen malliin. Tämä mahdollistaa interaktiivisen oppimisen ja käytännönläheisen harjoittelun turvallisessa virtuaaliympäristössä, mikä parantaa työturvallisuutta ja tehokkuutta.

Kunnossapito ja huolto: 

Digitaalinen kaksonen antaa mahdollisuuden liittää koneiden ja tilojen malliin kunnossapito-ohjeita, huoltosuunnitelmia, käyttöohjeita ja videoita. Huoltotiimi voi hyödyntää tätä tietoa reaaliaikaisesti ja tehokkaasti, mikä edistää ennakoivaa kunnossapitoa ja vähentää seisokkiaikoja.

Dokumentaatio ja tiedon jakaminen: 

Digitaalinen kaksonen tarjoaa keskitetyn paikan tallentaa ja jakaa dokumentaatiota, kuten käyttöohjeita, materiaali luetteloita ja työohjeita. Näin kaikki tarvittava tieto on helposti saatavilla ja ajantasainen kaikille työntekijöille, mikä tehostaa toimintaa ja vähentää virheitä.

Translate page »