Kevyt digitaalinen kaksonen on valokuvaustekniikalla toteutettu virtuaalimalli halutusta kohteesta. Se on nopea ja edullinen tapa esitellä laitteita ja tiloja aivan kuin olisit itse niitä katselemassa todellisessa ympäristössä. Lisäksi kaksoseen voi ladata tai linkittää hyvin monenlaista tietosisältöä.

Malleja voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten markkinointiin, uusien työntekijöiden perehdytykseen, teknisten dokumenttien ja työohjeiden jakamiseen, tarkastuskierrosten ohjeistamiseen, turvallisuuskoulutuksiin jne. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Tästä syystä tarjoan nyt uutuutena kolmen eri tason toteutuksia: BASIC, PRO ja ULTIMATE.
Voit tutustua niiden ominaisuuksiin tämän sivun lopussa!


Ohje:

Klikkaa kuvaa niin pääset malliin. Malli toimii PC ja mobiililaitteissa.

Oikeassa alareunassa on kokonäytön tilan painike, jota klikkaamalla näet mallin parhaiten. Vieressä on myös VR-lasimoodin painike.

Voit edetä mallissa klikkailemalla hiirellä lattiaan tai nuolinäppäimillä haluamaasi suuntaan. Ylös alas ja sivulle voit katsella hiirellä vetämällä.

Mallissa on erilaista informaatiota sisältäviä klikattavia tageja, joita tutkimalla saat tietoa mm. laitteen toiminnasta, huollosta sekä turvallisuuteen liittyvistä asioista. Vasemman yläkulman suurennuslasilla voit hakea mallista haluamiasi tietoja.


Video: Koe digitaalisen kaksosen monet mahdollisuudet!

Digitaalinen kaksonen laitteesta tai ympäristöstä on nykytekniikalla mahdollista toteuttaa nopeasti ja edullisesti.

Katso viereisestä videosta esimerkkejä, kuinka voit yhdistää digitaaliseen kaksoseen erilaista mediaa ja jopa liikkua digitaalisten kaksosten välillä!

Alla on malleja joissa voit kokeilla itse eri toimintoja.


Kainuun ammattiopiston hyötyajoneuvotekniikan opetustilat

Kainuun ammattiopistolla on järjestetty hyötyajoneuvotekniikan koulutuksia vuodesta 2010 alkaen. Tiloista löydät useita erilaisia oppimisympäristöjä ja laitteita. Opetettavan teeman mukaan sisälle otetaan erilaista asiaan liittyvää kalustoa. Menemällä ulko-oven luokse voit klikata linkistä toisiin sivuillani esillä oleviin tiloihin.


Ensihoidon

uusi sukupolvi

Minulla on ollut suuri ilo olla mukana toteuttamassa erittäin onnistunutta Pohjois-Savon TE-palvelujen, Edutec Oy:n ja Osuman järjestämää RekryKoulutusta Profile Vehicles Oy:ssä Iisalmessa. Tämän Profile Savior mallin toteutin koulutuksen yhteydessä rekrytoitavien nuorten ammattilaisten kanssa osana heidän perehdytyskoulutusta. Kiitokset erittäin motivoituneille oppilaille mallin sisällön tuotannosta 😊 .
Ja erityiset kiitokset myös edellä mainituille kumppaneille, jotka mahdollistivat ennakkoluulottomalla asenteella uusien opetusmenetelmien kokeiluja 👍
Klikkaamalla mallia pääsette tutkimaan uusinta ambulanssitekniikka sisältä ja ulkoa.


Tieto on Rahaa

Automatisoitu Q-Robot näytteenottorobotti ottaa luotettavan ja edustavan näytteen jokaisesta saapuvasta raaka-ainekuormasta nopeasti ennen sen purkamista. Näytteenotto toimii saumattomasti useiden erilaisten kiinteiden ja murskattujen materiaalien kanssa.

Laitteisto kairaa useita näytteitä satunnaisesti valituista pisteistä ja syvyyksistä, ja yhdistää ne edustavaksi näytteeksi koko kuormasta. Toimintaperiaate määräytyy aina kulloinkin kyseessä olevan toimialan vaatimusten perusteella. Esimerkiksi voimalaitosteollisuudessa Q-Robot seuraa kiinteän biopolttoaineen näytteenoton ja näytteiden käsittelyn standardeja EN ISO 18135 ja EN ISO 14780.

Digitaalisten kaksosten käyttökohteita

Digitaalisia kaksosia voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten markkinointiin, asiakaskoulutuksiin, uusien työntekijöiden perehdytykseen, teknisten dokumenttien ja työohjeiden jakamiseen, tarkastuskierrosten ohjeistamiseen, turvallisuuskoulutuksiin jne. 

Digitaalisiin kaksosiin voi liittää tekstiä, kuvia, videoita ja URL linkkejä.

Tässä muutamia keskeisiä etuja:

Työturvallisuus ja koulutus: 

Digitaalisen kaksosen avulla voitte linkittää työturvallisuuskoulutusmateriaaleja, perehdytys oppaita ja työnopastus videoita suoraan teidän koneiden ja tilojen malliin. Tämä mahdollistaa interaktiivisen oppimisen ja käytännönläheisen harjoittelun turvallisessa virtuaaliympäristössä, mikä parantaa työturvallisuutta ja tehokkuutta.

Kunnossapito ja huolto: 

Digitaalinen kaksonen antaa mahdollisuuden liittää koneiden ja tilojen malliin kunnossapito-ohjeita, huoltosuunnitelmia, käyttöohjeita ja videoita. Huoltotiimi voi hyödyntää tätä tietoa reaaliaikaisesti ja tehokkaasti, mikä edistää ennakoivaa kunnossapitoa ja vähentää seisokkiaikoja.

Dokumentaatio ja tiedon jakaminen: 

Digitaalinen kaksonen tarjoaa keskitetyn paikan tallentaa ja jakaa dokumentaatiota, kuten käyttöohjeita, materiaali luetteloita ja työohjeita. Näin kaikki tarvittava tieto on helposti saatavilla ja ajantasainen kaikille työntekijöille, mikä tehostaa toimintaa ja vähentää virheitä.


Digitaalisen kaksosen uudet tasot: BASIC, PRO ja ULTIMATE !

Digitaalisesta kaksosesta on moneksi, ja ne soveltuvat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tästä syystä tarjoan nyt kolmen eri tason toteutuksia: BASIC, PRO ja ULTIMATE. Voitte esim. aloittaa erittäin edullisella BASIC tasolla ja myöhemmin päivittää ominaisuudet korkeammalle tasolle.

Voitte tehdä tarjouspyynnön täyttämällä tämän lyhyen lomakkeen: https://forms.gle/Lcg9PZXGsk1HwFRZ6

Tarjouspyyntöönne vastaan arkipäivisin vuorokauden kuluessa.


BASIC tarjoaa digitaalisen kaksosen katselua varten.
Se sisältää:

Kuvaamisen 360 kameralla

Digitaalisen kaksosen luominen, editointi ja optimointi

Digitaalinen kaksonen, jakolinkki ja upotuskoodi asiakkaan käyttöön

Dollhouse näkymän

Pohjakuvanäkymän

VR -tuen


PRO tasolla voit lisätä erilaisia sisältöjä digitaaliseen kaksoseen
Se sisältää edellisten lisäksi:

Tekstien lisääminen digitaaliseen kaksoseen

Videoiden lisääminen digitaaliseen kaksoseen

Kuvien lisääminen digitaaliseen kaksoseen

Dokumenttien lisääminen digitaaliseen kaksoseen

Muistiinpanot (Notes)

Navigointinäkymän

Kompassinäkymän

Mittaustyökalun

Hakutyökalun

Pohjakuva ja sen mitoitus- ja muokkaustyökalut


ULTIMATE tasolla saat käyttöösi koko digitaalisen kaksosen tarjoaman potentiaalin.
Tällä tasolla voit lisätä esim. vuorovaikuteisia taulukoita ja tehtävälomakkeita ja
vaikkapa valvontakameroita reaaliaikaista seurantaa varten.
ULTIMATE sisältää edellisten lisäksi:

Aktiiviset lomakkeet ja lomakkeiden linkit

Aktiiviset taulukot ja taulukoiden linkit

Kaksosen dokumentit yhdessä dokumenttikirjastossa, johon on pääsy suoraan kaksosesta

Linkit yhteensopiviin ohjelmiin, kuten Tool4Pro ja VSight

Opastettu kierros, esim. turvallisuuskävely

Reaaliaikaiset valvontakamerat, valmius

Koulutus asiakkaalle omien sisältöjen lisäämiseen

Oikeudet asiakkaalle omien sisältöjen lisäämiseen 2kk ajan, lisäkuukausi 25 €


Translate page »