RealWear  ® on maailman johtava avustetun todellisuuden puettavien ratkaisujen toimittaja, joiden avulla nykyaikaisen teollisuuden etulinjan työntekijä voi suorittaa työtehtäviä turvallisemmin, tehokkaammin ja tarkemmin. 

Pula ammattitaitoisesta työvoimasta ja osaamisvaje ovat teollisuusyrityksille kasvava ongelma toiminnan ylläpitämisessä. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan jakaa ja hyödyntää olemassa olevaa tietämystä ja asiantuntemusta organisaatioiden ja tiimien kesken. VSight tarjoaa tähän tarpeeseen erinomaiset työkalut!

Tool4pro sovellus on kehitetty teollisuuden tarpeisiin kaikille toimialoille. Korvaa nyt paperidokumentit ja sekalaiset taulukot digitaalisella sovelluksella! Ottamalla työntekijät ja tehtävät samaan sovellukseen helpotetaan työnhallintaa.  

Matterport

Matterport on johtava paikkatietoyritys, joka keskittyy rakennetun maailman digitalisointiin ja indeksointiin. Alustamme avulla voit muuttaa minkä tahansa tilan tarkaksi ja mukaansatempaavaksi digitaaliseksi kaksoseksi, jota voidaan käyttää minkä tahansa tilan suunnitteluun, kouluttamiseen, perehdyttämiseen, rakentamiseen, käyttämiseen ja mainostamiseen.

Spatial on alusta, jonka avulla voit luoda oman virtuaalisen avatarisi ja tilat live-tapahtumien järjestämiseen ja vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa metaversaalissa ympäristössä. Jos haluat alkaa saada käsitystä siitä, mikä metaversumi on juuri nyt, niin ota yhteyttä!

Translate page »