Päivä Pohjoinen Teollisuus messujen jälkeen...


Ari Kananen Consulting Oy ilmoittaa ylpeänä, että se on hyväksytty Realwear-laitteiden jälleenmyyjäksi ja solmi juuri jälleenmyyjäsopimuksen Realwearin kanssa!

Kuuden vuoden etälaitteiden ja -ohjelmistojen kokemukseni perusteella voin helposti sanoa, että Realwear on alansa johtava yritys, joka tarjoaa erittäin innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja etätukeen ja -koulutukseen.

Olen innoissani voidessani nyt tarjota asiakkailleni Realwearin ainutlaatuisia laitteita, jotka on suunniteltu juuri heidän liiketoiminnan tarpeisiinsa ja auttamaan heitä järjestämään laadukkaita etätukipalveluita omille asiakkailleen sekä omalle organisaatiolleen.

Haluan myös varmistaa, että asiakkaani ovat aina askeleen edellä kilpailijoitaan, ja tämä uusi kumppanuus Realwearin kanssa auttaa minua siinä. Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkailleni vain parhaat mahdolliset ratkaisut etätukeen ja koulutustarpeisiin, ja tämä uusi yhteistyö on siitä hyvä esimerkki.

Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka Realwear voi auttaa sinua järjestämään laadukkaita etätukipalveluita, ota rohkeasti yhteyttä. Olen valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kasvattamaan liiketoimintaasi näillä mahtavilla työkaluilla!

Categories:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate page »