Kysyin tekoälyltä millä toimialoilla Suomessa on suurin vaihtuvuus työntekijöissä ja kuinka kevyt digitaalinen kaksonen voisi olla siellä hyödyksi?


Kainuun ammattiopiston standi B136 on paikka, johon kannattaa suunnata, sillä siellä esittelemme KAO:n työkone- ja hyötyajoneuvotekniikan koulutuksia sekä kerromme mielenkiintoisesta One World – Mixed Reality hankkeesta.

One World – Mixed Reality hankkeessa yhdistämme voimamme viiden Eurooppalaisen ammattioppilaitoksen kanssa ja otamme käyttöön lisätyn todellisuuden tekniikoita koulutuksessa. Tämä tarkoittaa, että opiskelijamme voivat oppia käytännön taitoja uusien työkalujen avulla, mikä tekee oppimisesta entistä tehokkaampaa ja hauskempaa.

Katso OWMR video: https://youtu.be/cqW4Nz_qX1w

KAO:n työkone- ja  hyötyajoneuvotekniikan koulutukset ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kehittää taitojaan ajoneuvojen huollon ja korjauksen parissa. Messuilla voit tutustua tarkemmin koulutuksen sisältöön ja keskustella opettajien kanssa.

Kuljetus 2023 messuilla mukana on tietenkin myös Kainuun ammattiopiston logistiikka osasto. He esittelevät ajoneuvojen kuljetukseen ja varastointiin liittyviä koulutuksiaan sekä ajosimulaattoriaan, joka on erinomainen apuväline ajokokemuksen kehittämiseen ja harjoitteluun.

Tule siis tapaamaan meitä Kainuun ammattiopiston standille B136 Kuljetus 2023 messuille Jyväskylään

Categories:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate page »