Mobiililaitteet yhdessä VSight Remote etätukiohjelmiston kanssa voivat parantaa yrityksen toimintaa monin tavoin:

Ketterä etäyhteys ja tuki: VSight Remote mahdollistaa reaaliaikaisen etäyhteyden ja -tuen. Työntekijät voivat käyttää omia mobiililaitteitaan saadakseen välitöntä apua ongelmatilanteissa missä tahansa he ovatkin, olipa kyse sitten tehtaan lattialla, huoltopisteellä tai kenttätyössä. Reaaliaikainen osoitintyökalu mahdollistaa opastamisen jopa ilman puhetta. Katso alla oleva esimerkkivideo “Seuraa punaista pistettä”.

Koulutus ja ohjeistus: Mobiililaitteet voivat toimia myös koulutusvälineinä. Työntekijät voivat saada koulutusta ja ohjeistusta suoraan mobiililaitteidensa kautta, mikä parantaa oppimisen tehokkuutta ja vähentää virheitä.

Kädet vapaana työskentely: Puettavat mobiililaitteet, kuten Realwear, vapauttavat työntekijöiden kädet työskentelyyn. He voivat samanaikaisesti tarkastella ohjeita tai saada etätukea mobiililaitteidensa avulla ja suorittaa tarvittavia tehtäviä ilman, että heidän täytyy jatkuvasti kääntyä paperisten ohjeiden tai tietokoneen näytön puoleen.

Huoltotoimet ja kunnossapito: Mobiililaitteiden avulla työntekijät voivat tallentaa ja jakaa reaaliaikaista tietoa huoltotoimista ja kunnossapidosta. Tämä auttaa parantamaan laitosten tehokkuutta ja vähentämään odottamattomia seisokkeja.

Tietojen keruu ja analytiikka: Mobiililaitteet voivat kerätä tietoa työntekijöiden toiminnasta ja ympäristöstä. Näitä tietoja voidaan analysoida paremman suorituskyvyn ja prosessien optimoinnin saavuttamiseksi.

VSight Remote Ultimate on tehokas etätuki-ohjelmisto, joka tarjoaa lukuisia etuja käyttäjilleen. Sen avulla teknikot voivat tarjota reaaliaikaista tukea ja ohjausta etänä, mikä säästää aikaa ja vaivaa sekä vähentää kustannuksia. Tämä ohjelmisto mahdollistaa monipuolisen ympäristön, jossa on mahdollista käyttää lisäominaisuuksia kuten kuvan ja äänen siirtoa, annotointia sekä jopa lisätyn todellisuuden elementtejä.

Sen vahvuuksiin kuuluu myös helppokäyttöisyys ja monipuolisuus erilaisten laitteiden ja alustojen kanssa. Se tarjoaa turvallisen ja salatun yhteyden, mikä on erityisen tärkeää teknisten tietojen ja asiakastietojen käsittelyssä.

VSight Remote Ultimate ei ainoastaan paranna teknisen tuen laatua vaan myös tehostaa työskentelyä ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Sen avulla voidaan nopeasti diagnosoida ja ratkaista ongelmia, mikä vähentää laitteiden ja järjestelmien seisokkeja. Kaiken kaikkiaan tämä ohjelmisto tarjoaa kattavan ja innovatiivisen ratkaisun etätukeen, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun yrityksille ja teknisille asiantuntijoille.

VSight Remote Ultimaten avulla voi luoda myös erilaisia tikettejä, aineistosta voi rakentaa vaiheittain eteneviä työohjeita. Ohjeet voivat sisältää tekstin lisäksi kuvia ja videoita.Nyt VSight Remote vuosilisenssit alk. 1175,00 € alv 0%


Translate page »