Päivä Pohjoinen Teollisuus messujen jälkeen...


Olo on lähes epätodellinen, mutta tällä kertaa ei ole syynä se tavallinen messuväsymys🤭, vaan tunne siitä, että meidän kohdalla jotakin suurta liikahti noiden kahden päivän aikana eri asentoon…

Olemme kumppanini Lasse Kauppisen kanssa kontanneet pitkää korpitaivalta vuosikausia ja kehitelleet sitkeästi kevyitä digitaalisia työkaluja yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Tavoitteena on koko ajan ollut, että työkalujen pitää olla reaaliaikaisia, edullisia, helppoja käyttää, nopeita ottaa käyttöön ja että kaiken pitää helposti toimia kännykässä.

Tammikuussa 2024 kaikki sitten tuntui äkkiä loksahtavan paikoilleen ainakin omasta mielestämme, ja itse taikuritkin olivat jälleen kerran ihmeissään😂.

Nyt olemme kevään aikana testanneet Pulp & Beyond ja Pohjoinen Teollisuus messuilla pakettimme toimivuutta ja saaneet uskonvahvistusta tunteellemme.

Molempina päivinä standillemme pysähtyi useita kymmeniä ihmisiä eri organtioista ja ette usko kuinka tärkeäitä teidän kanssanne käydyt, poikkeuksetta kannustavat, keskustelut meille olivat♥️. Tuntui todella hyvältä, kun pysähdyitte kanssamme syvällisesti miettimään sitä, mitä tällaisten ratkaisujen käyttäminen voisikaan juuri teidän tapauksessanne tarkoittaa.

Saimme useita tositarkoituksella annettuja tarjouspyyntöjä, joita todella tarvitsemmekin. Näiden lisäksi lähti kehittymään useita erilaisia pilottisuunnitelmia, jotka vaativat vielä hieman ajatustyötä ja räätälöintiä, mutta jotka tiedämme voivamme toteuttaa.

Haluamme nyt koko sydämestämme kiittää kaikkia teitä ammattilaisia, jotka kävitte osastollamme! Palautteenne, näkemyksenne, kommenttinne ja ehdotuksenne ovat meille kullan arvoisia. Tulemme olemaan teihin yhteydessä asap.

Nyt ei muuten tullut yhtään “Tuo on sitä (kaukaista) tulevaisuutta” -kommenttia, vaan meininki oli, että kääritäänpä hihat ja aletaan hommiin. Ja näin me tottavie tehdään💪😊.

Ari ja Lasse
www.akconsulting.fi
www.tool4pro.com

Categories:

Tags:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate page »