Päivä Pohjoinen Teollisuus messujen jälkeen...


Pitääkö aina ajaa Corollalla?

Microsoft Teams on mielestäni automaailman Toyota Corolla. Kaikki sen tuntee ja tietää ja osaa sillä myöskin ajaa. Se on luotettava edullinen perusjuhta, joka vie aina perille ja usein se on myös firman ainoa hyväksytty ajopeli, joten ei edes tarvitse vaivata päätään, että millä autolla työtehtävää lähtee suorittamaan. Mutta onko se sittenkään jokaiseen tarpeeseen paras ratkaisu? Mielestäni ei.

Vaativia etätyöympäristöjä voi verrata ajo-olosuhteisiin, joissa tiet ovat aikaa sitten päättyneet ja tarvitaan maastokelpoista nelivetoista kulkuneuvoa, sekä tarvittaessa paljon tilaa järeille työkaluille. Silloin käy Corolla köykäiseksi ja homma saattaa jäädä sillä kokonaan tekemättä. Mutta onneksi on olemassa vaihtoehtoja. Oikea valinta voi yhtä hyvin olla Dacia Duster tai Bentley Bentayga. Tarpeet ja budjetti määrittävät oikean valinnan.

On hyvä tiedostaa, että niin kuin autoja, myös etätöihin tarkoitettuja laitteita ja ohjelmistoja on laaja valikoima. Niihin tutustuminen voi merkittävästi laajentaa näkemystä siitä mihin kaikkeen hyvillä, oikein valituilla etätyökaluilla pystyy. Ja siitä, kuinka paljon niihin investoimalla voi töitään helpottaa ja saada samalla myös merkittäviä kustannussäästöjä!

Jos haluat edelleen ajaa “Corollalla”, niin mikäpä siinä. Sehän voi hyvinkin olla tarpeisiisi oikea vaihtoehto ja muutamilla toimittamillani lisävarusteilla siitä saadaan vieläkin parempi.

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää “Corollan” lisävarusteista ja kokonaan uusista vaihtoehdoista.

-Ari

Categories:

Tags:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate page »