Tsekkaa uusi digitaalinen kaksonen traktorin huollosta!

Uutuus! VSight Workflow työnkulku ohjaa ja opastaa vaihe vaiheelta:

VSight Workflow on työkalu, joka mahdollistaa tehokkaan ja visuaalisen työnkulun ohjaamisen ja opastamisen. Tämä työkalu on suunniteltu erityisesti teollisuuden ja tuotannon tarpeisiin, joissa tarkka ja ajantasainen tieto on kriittistä. Seuraavassa muutama keskeinen tapa, jolla VSight Workflow auttaa työnkulun hallinnassa:

  1. Visuaaliset työohjeet: VSight Workflow tarjoaa käyttäjille selkeät, vaiheittaiset ohjeet työn suorittamiseen. Näitä ohjeita voidaan esittää tekstin, kuvien, videoiden tai animaatioiden muodossa, mikä varmistaa, että jokainen työntekijä ymmärtää tehtävänsä oikein ja voi suorittaa sen tehokkaasti.
  2. Reaaliaikainen tuki ja opastus: Työkalun avulla voidaan tarjota reaaliaikaista tukea työntekijöille, olipa kyseessä sitten etänä toimiva asiantuntija, joka voi opastaa työntekijöitä suoraan kentällä, tai automaattiset ilmoitukset, jotka varoittavat mahdollisista virheistä tai poikkeamista työnkulussa.
  3. Datan kerääminen ja analysointi: VSight Workflow kerää automaattisesti tietoa työprosessin eri vaiheista. Tämä data voidaan analysoida jälkikäteen, mikä auttaa tunnistamaan mahdolliset pullonkaulat tai kehityskohteet työnkulussa ja parantaa näin kokonaisvaltaista tehokkuutta ja laatua.
  4. Integraatio olemassa oleviin järjestelmiin: VSight Workflow voidaan integroida muihin yrityksessä käytössä oleviin järjestelmiin, kuten ERP- tai tuotannonohjausjärjestelmiin. Tämä mahdollistaa saumattoman tiedonkulun ja minimoi inhimillisten virheiden riskin.
  5. Helppo mukauttaminen: Työkalun joustavuus mahdollistaa sen, että työnkulkuja voidaan muokata nopeasti vastaamaan muuttuvia tarpeita tai uusia prosesseja. Tämä tarkoittaa, että yritys voi reagoida ketterästi tuotantotavoitteiden tai toimintaympäristön muutoksiin.

Näiden ominaisuuksien ansiosta VSight Workflow parantaa työn laatua, vähentää virheitä ja tehostaa työnkulkujen hallintaa, mikä johtaa lopulta parempiin liiketoimintatuloksiin.

Mobiililaitteet yhdessä VSight Remote etätukiohjelmiston kanssa voivat parantaa yrityksen toimintaa monin tavoin:

  1. Ketterä etäyhteys ja tuki: VSight Remote mahdollistaa reaaliaikaisen etäyhteyden ja -tuen. Työntekijät voivat käyttää omia mobiililaitteitaan saadakseen välitöntä apua ongelmatilanteissa missä tahansa he ovatkin, olipa kyse sitten tehtaan lattialla, huoltopisteellä tai kenttätyössä. Reaaliaikainen osoitintyökalu mahdollistaa opastamisen jopa ilman puhetta. Katso alla oleva esimerkkivideo “Seuraa punaista pistettä”.
  2. Koulutus ja ohjeistus: Mobiililaitteet voivat toimia myös koulutusvälineinä. Työntekijät voivat saada koulutusta ja ohjeistusta suoraan mobiililaitteidensa kautta, mikä parantaa oppimisen tehokkuutta ja vähentää virheitä.
  3. Kädet vapaana työskentely: Puettavat mobiililaitteet, kuten Realwear, vapauttavat työntekijöiden kädet työskentelyyn. He voivat samanaikaisesti tarkastella ohjeita tai saada etätukea mobiililaitteidensa avulla ja suorittaa tarvittavia tehtäviä ilman, että heidän täytyy jatkuvasti kääntyä paperisten ohjeiden tai tietokoneen näytön puoleen.
  4. Huoltotoimet ja kunnossapito: Mobiililaitteiden avulla työntekijät voivat tallentaa ja jakaa reaaliaikaista tietoa huoltotoimista ja kunnossapidosta. Tämä auttaa parantamaan laitosten tehokkuutta ja vähentämään odottamattomia seisokkeja.
  5. Tietojen keruu ja analytiikka: Mobiililaitteet voivat kerätä tietoa työntekijöiden toiminnasta ja ympäristöstä. Näitä tietoja voidaan analysoida paremman suorituskyvyn ja prosessien optimoinnin saavuttamiseksi.


Nyt VSight Remote vuosilisenssit alk. 1175,00 € alv 0%


Translate page »